Om mig

Jag heter Pernilla Westberg och har från början en bakgrund som ekonomichef i olika tillväxtbolag inom media- och IT-branchen.

Mellan 2004 – 2017 arbetade jag som Senior Projektledare på Inbetween Entertainment. Där arbetade jag med AFP/toppfinansiering och sammanförde jag näringslivet med härliga film och TV-produktioner med de största produktionsbolagen i Sverige som uppdragsgivare, bland annat Trevänner/SF, Nordisk Film, FLX och Jarowskij. Fokus har legat på marknadsföring, försäljning och projektledning.

Min goda förståelse för ekonomi och min förmåga att tänka kreativt och nytt gällande marknadsföring och försäljning har resulterat i många bra lösningar för de kunder jag arbetat med och jag har ett stort antal nöjda samarbetspartners.

Jag har även hjälpt Anders Bagge med hans företagssamarbeten. Från Idé till handling så har det resulterat i långsiktiga avtal för Anders, bland annat med Agria och STIGA.

För 12 år sedan skapade jag ett kvinnligt affärsnätverk som består av 60 duktiga företagare som alla har sin egen unika kompetens. Det är ett fantastiskt nätverk där affärer skapas och som ger mycket energi och glädje. Detta är något som jag i min tur gärna delar med mig av.

Jag har även ett stort intresse för idrott och hälsa och arbetar som instruktör och leder klasser några gånger i veckan. Jag är även licensierad personlig tränare via The Academy och hjälper mina klienter att få en hållbar stark kropp att leva i. Jag får energi av att ge energi och det är härligt att coacha och hjälpa människor att prestera bra.

Vill du komma i kontakt med mig?

Kontakta mig här