Personlig Träning

Vill du ha hjälp att träna för att få en hållbar kropp? Vart du än befinner dig i livet så är det en investering

Vi har alla olika utgångspunkt, förutsättningar och mål och i bland kan det vara skönt att få lite hjälp och coachning på vägen för att orka ta tag i den träning som behövs för att nå de uppsatta målet eller målen.

Min vision är att utifrån den enskilda individens behov skapa förutsättningar för att få en hållbar kropp med hjälp av träning som passar in i det liv som personen lever. Den ska vara varierande, rolig och såklart så kommer den att vara utmanande. Men tillsammans skapar vi lustfylld träning och träning som blir av.

I dag åker jag oftast hem till mina klienter och jag tar 1000 kr per hembesök (inkl.moms). Jag tar med mig träningsredskap, 25 års kunskap och massor av energi till varje besök.

Jag tränar också företagsklasser ett par gånger i veckan och lyckan är stor när jag får se den energi som skapas vid dessa klasser.
Specialuppdrag vid konferenser, resor eller event är också uppskattat där jag också kan hålla en föreläsning om just träningens betydelse för att få en hållbar kropp.

Bild från min PT-utbildning från The Academy.
  • Licensierad tränare/ PT By The Academy
  • Licensierad instruktör – Mooveo
  • Licensierad tränare CXWORX ™ – Coreträning
  • Licensierad Schwinn instruktör – Spinning
  • SAFE – Här startade resan 1994

Vill du eller ditt företag träna med mig? Kontakta mig